10. Veselý bazárek- přijďte to oslavit s námi:-)

Zveme všechny na další bazárek, tentokrát jubilejní…budeme slavit, taky s Vámi, již máme nachystané krásné dárky pro Vás i Vaše děti za nákup nad 100 Kč. Přijďte a dejte o nás vědět ostatním… Stát ve frontě opět nebudete!!!

více info na www.veselybazarek.cz                                                                                                                                                        Během bazárku se budou vybírat naplněné batůžky na “ batůžkový projekt“ organizace Mary’s Meals, která poskytuje jedno vydatné jídlo každý školní den nejchudším dětem po celém světě. Mnoho dětí zapojených do jejich programu ale nemá základní učební pomůcky jako tužky a sešity.Takže pokud máte doma zachovalý a již nevyužitý jakýkoliv větší batoh nebo aktovku, společně s dětmi ji můžete naplnit věcmi uvedenými níže v letáku nebo lépe: vytisknout průvodní kartičku a tu na batoh připevnit.Tyto batohy mouhou ještě posloužit chudým dětem, pro které je to mnohdy jediný dárek, který kdy dostaly. www.batuzkovyprojekt.cz

Tuto průvodní kartičku prosím vytiskněte a pověste na batůžek, pokud nemáte tu možnost, kartičky dodáme na místě a doplníte si je:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *