Ohlédnutí za III. pingpongovým turnajem

Třetí Myšák cup – říjnový turnaj v pingpongu pro děti i dospělé už má velmi zvučné jméno. Hrají místní i přespolní, děti i dospělí, začátečníci i … méně začátečníci. A navzdory honosnému názvu je Myšák cup turnaj hlavně a především pro ty, kdo pálku nikdy nedrželi v ruce v dětských kategoriích), nebo ty, kdo pálku nedrželi tak dlouho, že si na to sotva vzpomínají (v kategorii dospělých).

Proto kdo přišel, ten si zahrál. Od dětí, které sotva dosáhnou na stůl a pravidla se přizpůsobovala jejich dovednostem, pro dospělé, kteří naopak trvali na pravidlech, jak mají být (alespoň někteří). Děti si odnesly medaile v sedmi kategoriích a už se těší na další ročník. Putovní pohár pro dospělé skončil tradičně u Krakovičů a bude další rok čekat na vyzyvatele.

A protože akce pro celou rodinu mají být hlavně zábava, hráli jsme, povídali a střídali se u pingpongových stolů dlouho do večera. Ne že bychom museli, nedohráli, čekali. Prostě proto, že nám spolu bylo fajn. Takže se nebojte přijít na příští ročník a zahrát si jen tak pro zábavu. A samozřejmě vyhrát!

odmeny pingpong

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *